In tegenstelling tot onze eerste reis, boeken we nu bijna al onze accommodatie via Airbnb. Even een korte update voor wie hier nog niet mee bekend is; AirBnB is een online boeking website waar particulieren hun huis/kamer aan kunnen bieden. Dit varieert van mega villa’s tot kleine hutjes op het strand. Van een kamer bij iemand thuis tot een apartment in een grote stad. De prijzen zijn vaak een stuk schappelijker dan een hotel of hostel, en wij vinden het fantastisch om zo met de lokale bevolking in contact te komen. 

Momenteel verblijven we bij Caro in Santiago die twee prachtige appartementen heeft in de stad. Perfecte locatie en de inrichting is fantastisch. Alsof we elke morgen in een Ikea showroom wakker worden! schermafbeelding-2016-12-15-om-12-03-40

Maar waar zijn we nou eigenlijk op uit? Een beetje reclame maken voor Airbnb, daar zit vast wat achter! En dat zit er ook, via deze link kunnen jullie je aanmelden bij Airbnb en ontvang zowel jij als wij €30,- korting op een volgende boeking! Win, win! Dus help ons de wereld over en meld je nu aan!

 

Share: