Wie zijn wij?
Marc en Anne, maatjes en vriendje en vriendinnetje, al 4 jaar. Marc kookt en ik schrijf, en zo hopen we onze krachten te bundelen en de wereld te prikkelen met wat ons inspireert. Lekker eten speelt de hoofdrol. Marc is chefkok van beroep, maar vooral ook een gepassioneerd foodie. Ik, Anne, schrijf graag en ik deel de liefde voor eten en drinken met Marc. We laten ons leiden door de nieuwe inspiratie die we op onze tweede wereldreis hopen op te doen. Dat, in combinatie met onze passie voor reizen en ontdekken, zal de richting bepalen van onze verhalen. We hopen je te inspireren met onze andere kijk op eten.
Op 30 december vertrekken we op onze culinaire ontdekkingstocht. Voorbereidingen en gedachtes deel ik graag met jullie.
Leer Anne kennen:
Favoriet gerecht:
Marc’s paddestoelen risotto met verse truffel
Favoriet biertje:
Texel’s Skuumkoppe
Favoriete wijn:
Watershed Shiraz 2008
Favoriete drankje:
Gin and Tonic
Favoriete ontbijt:
Egg’s Benedict met zalm en avocado
Favoriete sandwich:
Cuban Sandwich
Favoriete koffie:
De Latte van 30 ml in Utrecht
Favoriete thee:
Dilmah’s Rose and Vanilla
Favoriete land:
Australië
Favoriet gerecht uit moeders keuken:
Kaasplak met prei en tomaatjes uit de oven
Lekkerste ooit op reis gegeten:
Khao Soi Gele Curry soep
Favoriete Restaurant:
Andreu Genestra Mallorca
Leer Marc kennen:
Favoriet gerecht:
Kalfswang met zwezerik
Favoriet biertje:
Little Creatures Pale Ale
Favoriete wijn:
Moretti Omero Montefaclo Rosso 2008
Favoriete drankje:
Vermuth
Favoriete ontbijt:
Shakshuka
Favoriete sandwich:
Sandwich truffelkaas met foie gras van La Ferme au Foie Gras in Antibe Frankrijk
Favoriete koffie:
Double Shot Latte van Galion Sint Kilda Melbourne
Favoriete thee:
Pukkah Mint
Favoriete land:
Australië
Favoriet gerecht uit moeders keuken:
Spaanse kip (oftewel konijn)
Lekkerste ooit op reis gegeten:
Cao Lao uit Hoi An
Favouriete Restaurant:
The Fat Duck, Londen