Wie zijn wij?

Marc en Anne, maatjes en vriendje en vriendinnetje, al 4 jaar. Marc kookt en ik schrijf, en zo hopen we onze krachten te bundelen en de wereld te prikkelen met wat ons inspireert. Lekker eten speelt de hoofdrol. Marc is chefkok van beroep, maar vooral ook een gepassioneerd foodie. Ik, Anne, schrijf graag en ik deel de liefde voor eten en drinken met Marc. We laten ons leiden door de nieuwe inspiratie die we op onze tweede wereldreis hopen op te doen. Dat, in combinatie met onze passie voor reizen en ontdekken, zal de richting bepalen van onze verhalen. We hopen je te inspireren met onze andere kijk op eten.

Op 30 december vertrekken we op onze culinaire ontdekkingstocht. Voorbereidingen en gedachtes deel ik graag met jullie.

 

IMG_2050 kopie

Leer Anne kennen:

 Favoriet gerecht:

Marc’s paddestoelen risotto met verse truffel

Favoriet biertje:

Texel’s Skuumkoppe

Favoriete wijn:

Watershed Shiraz 2008

Favoriete drankje:

Gin and Tonic

Favoriete ontbijt:

Egg’s Benedict met zalm en avocado

Favoriete sandwich:

Cuban Sandwich

Favoriete koffie:

De Latte van 30 ml in Utrecht

Favoriete thee:

Dilmah’s Rose and Vanilla

Favoriete land:

Australië

Favoriet gerecht uit moeders keuken:

Kaasplak met prei en tomaatjes uit de oven

Lekkerste ooit op reis gegeten:

Khao Soi Gele Curry soep

Favoriete Restaurant:

Andreu Genestra Mallorca

IMG_3583 kopie

Leer Marc kennen:

Favoriet gerecht:

Kalfswang met zwezerik

Favoriet biertje:

Little Creatures Pale Ale

 Favoriete wijn:

Moretti Omero Montefaclo Rosso 2008

Favoriete drankje:

Vermuth

Favoriete ontbijt:

Shakshuka

Favoriete sandwich:

Sandwich truffelkaas met foie gras van La Ferme au Foie Gras in Antibe Frankrijk

Favoriete koffie:

Double Shot Latte van Galion Sint Kilda Melbourne

Favoriete thee:

Pukkah Mint

Favoriete land:

Australië

 Favoriet gerecht uit moeders keuken:

Spaanse kip (oftewel konijn)

Lekkerste ooit op reis gegeten:

Cao Lao uit Hoi An

Favouriete Restaurant:

The Fat Duck, Londen

 

Share: